Naar Recidence in geweest
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
13 September 2008 | Suriname, Paramaribo
Vandaag was het weer een heerlijke vrije dag!
Ik heb eerst even lekker uit kunnen slapen. Maar toen ik wakker was ben ik er ook gelijk uit gegaan. weer ff gedoucht, broodje gegeten enz. om 10uur kreeg ik een smsje van Djura en Hester of ik mee ging zwemmen bij residence in. Dat leek me wel super gezellig. heb nog ff wat dingetjes gedaan en een berg afwas en toen waren ze er ook al snel. We gingen op de fiets want het is toch heel dichtbij. We waren nog nooit in dat zwembad geweest maar het zag er heel mooi uit. we hadden het alweer erg warm door het fietsen dus we lagen al snel in het water. En na een poosje gingen we even lekker zonnen.
Ineens begon het weer super hard te plenzen! Dus wij maar even schuilen. Maar het begon steeds harder te plenzen dus zijn we naar het restaurant gegaan en hebben we daar even geschuild. Maar het hield niet meer op dus zijn we maar mooi gezellig aan de bar gaan zitten. we hebben heel gezellig gekletst. Er waren echt alleen maar Nederlanders daar, alleen het personeel was Surinaams. Dus dat was wel leuk. Na een paar uur regende het nog steeds. Toen hebben we maar besloten om weer terug naar huis te gaan.
Maar ondanks dat het regende, hebben we het toch heel gezellig gehad.
Toen ik thuis was, ben ik gelijk onder de warme douche gestapt. Ik had het echt voor het eerst koud.
Inge kwam ook al snel thuis en we hebben even gekletst. Ze heeft altijd van die leuke verhalen over bevallingen die ze heeft gedaan.
Even later ben ik achter mijn laptop gegaan. en al snel kwam Eefje er aan. we zouden uit eten gaan vanavond omdat ze alleen was en ik had er wel zin in. We hadden Raje ook gevraagd en toen zijn we met z’n 3en naar de Zanzibar gegaan. we hebben het weer erg gezellig gehad vanavond. Ik wou het maar niet al te laat maken omdat ik er morgen weer vroeg uit moet voor stage. om 12uur was ik thuis en ging ik lekker slapen.