Dagje stage
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
24 September 2008 | Suriname, Paramaribo
Vanmorgen ging mijn wekker weer om 05:30 ik kon er echt moeilijk uitkomen na zo’n weekend. Maar toen ik eenmaal op de fiets zat werd ik wel wakker. Op stage waren de tantes erg benieuwd naar mijn verhalen. Ik was ook helemaal enthousiast aan het vertellen haha.
Ik was weer bij de kleintjes vandaag. Ik vond het erg leuk. De kindjes waren ook heel vrolijk vanmorgen. En dat meisje die eerst altijd huilde toen ze me zag omdat ik blank ben, wou zelfs door mij gewassen worden vanmorgen. Het werken was prettig vandaag. Ik ben ook nog een hele poos met de kindjes naar buiten geweest. ik heb een spel bedacht. Ze hebben een plein met allemaal speel attributen. Ik heb bedacht om tikkertje te doen met elkaar en dat ze overal op mogen. Als ze getikt zijn, moeten ze met hun benen uit elkaar gaan staan en als er iemand onder hun door gaat zijn ze weer vrij. de meesten vonden het een leuk spel. Na een poos waren ze moe en heb ik een grote mat gepakt en daar zijn we even op gaat zitten met elkaar. En kwam ook nog een groep stewardessen langs die een paar dagen in Suriname waren. Ze vonden het erg leuk allemaal en ik heb nog een hele poos met ze gekletst.
Om 12uur gingen de kinderen eten en daarna rusten. Ik heb toen opdrachten voor stage gemaakt op de computer.
Het was al snel 3uur en ik was alweer vrij. maar het begon weer super hard te regenen. Toen heb ik met de Tantes zitten kletsen en om 4uur was het helemaal droog en scheen de zon weer. ik ben samen met een Tante gaan fietsen.
Vanavond heb ik even achter mijn laptop gezeten en ik was echt blij dat ik Danny weer kon spreken. We hebben weer een hele poos kunnen skypen :)
Vanavond hebben we weer gezond gekookt, Aardappels met jus, boontjes en iets van kipburgers met groente.
Na het eten ben ik de hele avond met mijn verhalen bezig geweest.
Morgen kan ik weer lekker uitslapen en daarna druk met mijn stage opdrachten bezig. Het lijkt hier wel vakantie maar ik ben hier toch echt voor mijn stage haha.
23 September 2008 - 16:42
Edwin:
pff wat een verhalen weer valt genoeg te doen daaro vee pezier daar gr -
24 September 2008 - 14:28
Jan En Tineke:
Wat weer een heerlijk verhaal en alweer blijkt hoe je vreselijk aan het genieten bent daar. Heerlijk hoor. Doorgaan zo, dan kun je later met genoegen hierop terug kijken. Leuk he die kleintjes, op de foto's zien zij er ook vrolijk uit.
Ga genieten en vooral veel leren van je stage kun je straks alleen maar voordeel bij hebben.
XXX van ons. -
24 September 2008 - 22:01
Je Vriendje,:
Heyz schatje!
Wat weer een super mooie pica's ja. Kan niet w88 tot 30 okt. om jou en suriname (ook een beetje) te zien!
Tot gauw,
Hele dikke kuss