Naar zwembad vos geweest en 1e Salsa les - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu Naar zwembad vos geweest en 1e Salsa les - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

Naar zwembad vos geweest en 1e Salsa les

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

01 Oktober 2008 | Suriname, Paramaribo

Dinsdag 30-09-2008

Vandaag was ik lekker een dagje vrij. Ik werd om 09:00 wakker. Ik voelde me nog steeds een beetje rot over het rare weekend maar ik moet het nu maar achter me laten. Het is gebeurd en ik kan het niet terugdraaien. Ik heb vanmorgen even wat dingen opgeruimd, achter mijn laptop gezeten om alle foto’s er op te zetten en ik ben nog boodschappen gaan doen.
Ik vond het heerlijk om even geen verplichtingen te hebben en alles even rustig aan doen. dat hoort zo in Suriname Haha.
Ik had al met Eefje afgesproken om te gaan zwemmen. Tegen half 2 was ik helemaal klaar met alles en ben ik naar het zwembad vos gefietst. Eefje was er nog niet. Ik ben toen gewoon lekker op het gras gaan liggen zonnen. Heerlijk relaxt. Na een paar minuten Kwam Eefje er aan. ze was samen met Adam. We zijn met z’n 3en lekker gaan zwemmen en kletsen. Het was gezellig.
Ze gingen vanavond naar salsa les en ik zou ook heen gaan. Ik had er niet zo veel zin in maar ze hebben mee toch kunnen overhalen. Kimberley belde ook nog of ik nog mee ging naar salsa les. En we hebben daar om 18:00 afgesproken. Er waren alleen maar Nederlandse studenten, dat was wel grappig om te zien. Ik heb ook veel bekenden gezien vanavond.
De man die salsa les gaf deed het erg goed. Hij was grappig en duidelijk. Ook kwam hij heel relaxt en vriendelijk over.
Iedereen had er lol in. de pasjes zijn nog niet zo moeilijk al raakte ik soms wel een beetje in de war. We hebben een leuke gezellig avond gehad. Het dansen duurde van 6 tot 8. maar om half 8 was ik er wel een beetje flauw van en was ik niet zo serieus meer aan het meedoen. Ik keek niet zo meer naar de man en deed een beetje gekke pasjes. Ik ben nog een beetje aan het twijfelen of ik er wel op zou gaan. Het is wel gezellig met alle Nederlanders. Maar om elke dinsdag en vrijdag 2 uur te dansen…. Daar denk ik nog even over na.
Toen we klaar waren met dansen zijn we met alle Nederlanders die er vanavond bij waren uit eten gegaan bij zus en zo. Het was echt heel gezellig!! een ik heb weer super veel mensen leren kennen :) zelfs 2 meiden uit Assen haha. Inge een Marlie. Ook erg leuke meiden.
ik heb aan iedereen mijn weekend verhaal verteld en ze schrokken erg. Echt lief hoe iedereen tegen me deed! vond ik erg leuk van ze.
Na een poos hebben we de taxi gebeld. Ik voel me weer helemaal vrolijk, heet was een zeer geslaagde avond!
Toen ik thuis was heb ik nog een poos met Cynthia gekletst en mijn verhaal getypt. Daarna ben ik mijn bed maar eens gaan opzoeken.
Morgen ben ik vrij hoorde ik van Cynthia! Want niemand gaat werken omdat het morgeen een feestdag is. Het is de laatste maand dat de mensen hier in Suriname gaan vasten. Je kan het vergelijken met een Suikerfeest. Ik ben benieuwd of er nog wat leuks te doen is morgen in de stad. Maar dat zie ik morgen allemaal wel.
Ik ga nu eerst even lekker slapen.

• 01 Oktober 2008 - 08:27

Marjan:

hey alexandra,

ik heb net je verhal gelezen van je vreselijk weekendje uit!!
    wat vreselijk gemeen allemaal,dat mensen zo gemeen kunnen zijn.
    ik hoop dat je nu weer lekker gaat genieten van je werk-stage.
    en niet weer zomaar met andre mensen mee gaan he!!
    pas goed op jezelf!!
    en ik hoop nu wat leukere vehalen van je te horen.

groetjes marjan(vijverhof)

• 01 Oktober 2008 - 15:43

Roy:

Hallo Alexandra.

Wow zeg je word inderdaad niet blij als je je verhalen leest over je weekend.
    Wat vervelend dat je het zo hebt moeten mee maken.
    Toch vind ik het wel knap dat je het gedaan hebt.
    Ik hoop dat de komende maanden je weer vrolijkheid gaan brengen.
    Ik ben toch benieuwd is die vlo er nu al uit je voet?

Doe kalm aan en ik lees het wel weer.

Dikke knuffel van Roy.

• 01 Oktober 2008 - 16:09

Marielle En Fennie:

hoe gaat het met je voet?doe maar rustig aan dan gaat het vast wel over.xxxxxxxxxxxxxxxdoeiii