Vrije dag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu Vrije dag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

Vrije dag

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

25 Oktober 2008 | Suriname, Paramaribo

Donderdag 23-10-2008

Vandaag was ik weer de hele dag vrij.
Ik was om 07:00 al wakker en ben al vroeg begonnen met mijn stage opdrachten, zodat ik nog even wat leuks kon gaan doen vanmiddag. Ik ben een heel eind gekomen en ik hoef nog maar een paar opdrachten te doen. ik kwam niet verder omdat ik eerst een meisje zindelijk moet maken voordat ik verder kan met de opdracht en ik moet wachten tot er een kindje met ontslag gaat. Ik ben een paar uur bezig geweest vanmorgen en toen was ik eindelijk zo ver als ik had gepland. Dus ik had weer een voldaan gevoel over mijn opdrachten.
Ik heb mijn ouders nog even gebeld want mijn vader is jarig vandaag. hij is alweer 59 jaar geworden, nog even en dan kan hij met pensioen haha. en ik heb mijn moeder nog een poos kunnen spreken. Chrissie je moet toch een keer thuis zijn hoor! haha

Daarna ben nog even winkeltjes gaan kijken in onze de straat en om half 1 had ik met Karine afgesproken om te gaan zwemmen.
We hebben weer heerlijk bruin liggen bakken in de zon. En even lekker gezwommen. Het was gezellig bij het zwembad want ik kwam Ilse en eylerd nog tegen en Eefje was er ook met nog een paar meiden.
Op de terug weg van het zwembad naar huis ben ik nog even langs een winkel gefietst om kralen te halen. Het zijn hele mooie Surinaamse kralen. Daar kan je mooie armbanden en kettingen van maken. Ik hoorde het van andere Nederlandse studenten.
Toen ik thuis kwam ben ik nog even achter mijn laptop gegaan en nog wat dingetjes voor mezelf gedaan. Inge had weer late dienst vandaag dus Cynthia en ik aten weer met z’n 2en vanavond. we hebben gekookte aardappels met jus, groente mix en een kipburger gegeten. dat was weer eens lekker gezond haha.
Vanavond ben ik de hele avond zoet geweest met armbanden en kettingen maken haha. Ik ben vroeg gaan slapen want ik moet er morgen weer vroeg uit om weer stage te lopen.