Gezwommen bij Vos en vanavond naar Cabaret!!
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
30 December 2008 | Suriname, Paramaribo
Vanmorgen werd ik pas om 11:30 wakker.. ik schrok me rot dat het al zo laat was haha. Ik heb me gelijk gedoucht, aangekleed enz. daarna ben ik achter mijn laptop even mijn verhaal getypt en ik heb de foto’s erop gezet.
Om 14:00 zouden Martijn en Remco alweer bij mij zijn want we zouden gaan zwemmen bij Vos. Ik stond al helemaal klaar buiten maar het werd een Surinaams half uurtje later haha.
Toen we bij Vos kwamen, waren en allemaal bekenden dus dat was erg gezellig. we hebben de hele middag liggen zonnen, relaxen en af en toe even afkoelen in het water.
Om 16:30 hebben Martijn, Remco en ik Chip weer gebeld en zijn we weer naar huis gegaan. thuis ben ik nog even wat gaan drinken en relaxen in de hangmat. Mijn ouders hebben ook nog gebeld! Dat vond ik ook heel leuk!!
Ik ben nog even snel gaan douchen, omkleden en nog even achter mijn laptop. Mijn lieverd was ook nog online!!! Dat was ook weer super leuk! :)
Om 19:30 heb ik Chip weer gebeld en hij heeft mij naar de congres hal gebracht. Ik ging naar een optreden van Cabaretiers! Ik had daar met Femke en Nicol afgesproken. Hun taxi kwam niet opdagen dus het duurde allemaal wat langer maar om 20:15 waren ze er gelukkig. De Cabaret was net begonnen en gelukkig konden we nog een mooi plaatsje krijgen.
Het was echt zoooo super leuk!! we hebben echt gelachen vanavond. Het waren Surinaamse Cabaretiers die in Nederland wonen. Ze waren echt goed!
Om 23:00 was het afgelopen en toen hebben we Chip weer gebeld en ben ik weer naar huis gegaan. Ik heb nog even snel mijn verhaal getypt en daarna ben ik gaan slapen want morgen moet ik er weer vroeg uit om Naar In de Ruimte te gaan. Ik heb er wel weer heel veel zin in!!