1e stage week alweer voorbij, - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu 1e stage week alweer voorbij, - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

1e stage week alweer voorbij,

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

24 Augustus 2008 | Suriname, Paramaribo

Vrijdag 22-08-2008

Vandaag hadden we nog 1 dagje stage en toen weekend! Mijn band was vanmorgen gelukkig nog vol dus had ik hem goed geplakt haha. Er zat alleen wel een dikke bobbel in mijn band maar ik ben gewoon naar stage gefietst en we waren er goed aangekomen.
Stage was vandaag ook weer erg leuk vandaag! We konden alleen wel merken dat het vrijdag was want het was heel rustig daar qua personeel. Er waren geen vrijwilligers en van het vaste personeel waren er ook minder. Maar dat maakte niet uit, de sfeer was er wel gezellig. Het weer was ook heerlijk en de kinderen konden weer lekker buiten spelen. We hebben buiten liedjes gezongen, spelletjes gedaan en bij de kleintjes heb ik voorgelezen en met ze gespeeld. We hebben ons wel vermaakt vanmorgen. Om 12uur gingen ze eten. Dat was soms een hele strijdt haha. Maar het vaste personeel hoeft ze maar 1 keer aan te kijken of ze luisteren al. Na het eten gingen de kinderen weer even een middag dutje doen. wij hebben nog even met collega’s gekletst en om 13:00 waren we weer vrij. Gelukkig was mijn band nog heel gebleven en hij heeft het de hele terugweg ook mooi vol gehouden met de bochel er in. toen we thuis kwamen heb ik direct gedoucht want we worden echt nat van de zweet door het fietsen.
Daarna zijn we gelijk weer op de fiets gestapt om naar de fietsen winkel te gaan. Die vrouw daar moest wel lachen hoe ik dat voor elkaar kreeg in een week.. maar ik kreeg zonder moeite weer een andere fiets mee van haar, dat vond ik erg aardig. Toen zijn we weer naar huis gefietst. Ik ben in de tuin gaan zitten en ik heb er allemaal foldertjes bij gepakt wat we het weekend allemaal zouden kunnen gaan doen. er is echt genoeg te doen hier! :) maar morgen moeten we eigenlijk echt vrij houden om met school bezig te gaan. Ik ben alleen ’s avonds met school bezig voor stage maar morgen ga ik ook heel wat proberen te doen. en als we zondag alles af hebben gaan we wat leuks doen. en daar hebben we wel zin in dus we gaan gewoon serieus aan de studie. Cynthia en ik hebben nog niet zo heel veel om te doen omdat we eerst meer over de kinderen te weten moeten komen maar Inge heeft het wel heel erg druk met haar studie dus zij moet wel echt goed bezig gaan morgen.

Verder heb ik vanmiddag lekker van de zon genoten en met Inge in de hangmat gekletst en gerelaxt. En Cynthia zat veel achter haar laptop in de kamer.
Marisca kwam ook nog even langs met haar man om een buitenlamp aan te zetten die de schoonmaakster per ongeluk uit had gedaan en wij konden er niet bij om hem aan te doen. en haar man kwam ons iets uitleggen wat erg mooi zou zijn om te gaan doen dus dat heb ik allemaal even opgeschreven. Om 19:30 gingen we pas eten. We aten de bami en nasi op want we hadden gisteren nog een hele boel over. Na het eten zijn we weer achter onze laptops gegaan en hebben we tv gekeken. Cynthia had een leuke film op haar laptop, Norbit die willen we vanavond misschien nog gaan kijken maar dat zien we allemaal wel.

Ik heb het filmpje van de kikker ook op internet gezet, die is erg leuk geworden vind ik haha.

Ik stop maar met schrijven want ik kan heeeeeeel veel vertellen maar het moet ook leuk blijven om te lezen he haha.

XXX

• 23 Augustus 2008 - 10:45

Jiska:

he held,

dat had ik nou niet van jou verwacht, dat jij zo hard achter die kikker aan ging vangen. dapper hoor!!
    leuk dat je het naar je zin hebt daar en dat er nu weer tijd is voor leuke dingen.
    echt leuk dat filmpje, moet je vaker doen, een filmpje erop zetten, zien we je ook nog is met bewegende beelden.

tot schrijvens weer doei doei

• 23 Augustus 2008 - 23:07

SandrA:

he

ik vind je verhalen super leuk om te lezen.
    hebben Inge en cynthia ook zo site .
    ik kan niet wacht om morgen weer een verhaal te lezen