vandaag alweer de 2e week in Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu vandaag alweer de 2e week in Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

vandaag alweer de 2e week in Suriname

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

29 Augustus 2008 | Suriname, Paramaribo

Woensdag 27-08-2008

Vandaag was het weer een leuke dag op stage, de ochtend vloog ook zo voorbij. Ik heb eerst bij de kinderen geholpen tot ze in de kleren zaten en de bedden heb ik gesopt.
De kinderen waren al een poos bezig om een vlieger te maken en die was nu eindelijk af. We hebben een hele poos gevliegerd met de kinderen, dat was ook erg leuk om te zien. Ze waren ook zo blij dat de vliegers het goed deden. We hadden eten en drinken mee genomen en toen hebben we gezamenlijk even gezellig wat gedronken en de kinderen kregen een sinasappel. Het was heel gezellig met elkaar. Ik heb nog een heel gesprek met de leidster van het lotjeshuis gehad en met mijn praktijkbegeleidster. We hebben afspraken gemaakt over de opdrachten en hoe we dat gaan doen en wanneer. En 1x in de week een evaluatiegesprek. Dat vind ik allemaal erg leuk want zo heb ik hele goeie begeleiding vind ik. Ze zijn ook allemaal erg aardig hier op stage vind ik.
Toen ik thuis was, heb ik mijn bikini aangedaan en ben ik in mijn zwembadje gesprongen haha. Het water was alleen wel warm, dat vond ik niet zo lekker. Een ik ben vanmiddag nog even langs de fietsenwinkel gegaan want mijn fiets kraakt echt heel irritant. Ik vroeg of ze hem konden smeren maar toen kraakte het nog steeds. En dus heb ik weer een andere fiets mee gekregen haha, mijn 3e al. Daarna ben ik weer naar huis gegaan. ik ben even in de hangmat gaan liggen. Daarna ben ik nog even met Inge naar een winkeltje geweest. toen we thuis kwamen ben ik gelijk gaan koken. Ik heb heerlijke nasi gemaakt en satéstokjes erbij. Het ging er bij ons alle 3 goed in. en ik ben nog even achter mijn laptop gaan zitten. in de hangmat gelegen en tv gekeken. Dus dat was ook wel weer een rustig dagje vandaag.
en nu weten we dus ook waarom die mensen hier lopen met vogeltjes haha. Om de wedstrijden te winnen…

• 28 Augustus 2008 - 14:17

Bertine:

heey meid!!
    echt leuke dingen zo te zien en ook relaxte tijden geloof ik :d
    ik weet waar je jus kan halen!! bij de best markt!! hadden wij het ook weg een zakje of bakjes ff met wat boter en water en klaar is kees. maar bij de best markt heb je echt heeeeel veel nederlandse producten dus taxi in en gaan:D
    su6 nog verder:D:D
    kus

• 28 Augustus 2008 - 19:55

Andries Renske:

we lezen alle verhalen van jou en de foto"s je doet het goed .liefs oomandries en tante renske

• 28 Augustus 2008 - 20:57

Rianne:

Bij de Choi verkopen ze jus en veel andere NL producten..

• 28 Augustus 2008 - 21:14

Grejelda:

eej meiden,,
    mooi om te horen dat het jullie daar zo goed bevalt.. ik dacht doe het ff via jou alex anders blijf ik aan het typen haha.. ik zal regelmatige je verhaaltjes bijhouden met lezen en zal dan ook zekers ff reageren.. hoop dat jullie een goede vlucht hebben gehad en mooi dat jullie daar zo goed worden opgevangen,, heel veel succes deze periode en we contacten toitoi...
    liefss dikke kus gre