Met elkaar naar Vos geweest! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu Met elkaar naar Vos geweest! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

Met elkaar naar Vos geweest!

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

15 September 2008 | Suriname, Paramaribo

Zondag 14-09-2008.

Vanmorgen was ik weer lekker vroeg wakker. Ik kon dus nog lekker een paar dingetjes voor mezelf gaan doen. om 11uur belde ik Eefje om te gaan zwemmen bij Vos. Ik ben gelijk naar haar toe gefietst. Kimbrley, Martijn en Raje belde mij ook nog om te vragen wat ik ging doen. dus we zijn vandaag heerlijk gaan zonnen en zwemmen bij Vos met z’n allen. Het was echt een warme dag vandaag maar ik vond het heerlijk. Er waren allemaal Nederlanders bij vos aan het zwemmen. het was niet zo’n groot zwembad dus iedereen praatte daar een beetje met elkaar. Ik weet alle namen niet meer haha.
We hebben echt een relaxte dag gehad. We hadden echt het gevoel dat we op vakantie waren.
We zijn er de hele middag geweest en we zijn ook weer verkleurd vandaag.

Vanavond heb ik Eefje, Raje, Kimberley en Martijn uitgenodigd om bij mij te komen eten. We besloten om pannenkoeken te maken.
Ik was snel naar huis gefietst omdat het bijna donker begon te worden en dat zou gevaarlijk zijn. De rest ging alvast boodschappen doen en ze kwamen daarna met de taxi bij mij. We hebben een uur in de keuken gestaan om pannenkoeken te bakken. Normaal ben ik er niet zo dol op maar deze waren echt lekker. Maar ze hadden de raarste combinaties hier.. Pindakaas, Jam, hagelslag. Dus dat probeerde ik ook maar en het was best te eten hoor haha. het was echt gezellig vanavond. na het eten hebben Raje en Martijn afgewassen dus daar kwamen we mooi onderuit. En we hebben nog een hele poos in de tuin gezeten.
Morgen weer de hele dag naar stage. Daar heb ik ook weer zin in.

• 15 September 2008 - 06:48

Yvonne:

Hey Alexandra,
    kwam vanaf Eefjes site hier naar toe. Leuke foto's en ik herken het zwembad meteen, deze zat bij mij om de hoek. Ik wil weer terug!!!
    Veel plezier nog daar.

Groetjes
    Fon

• 15 September 2008 - 18:20

Hester:

Haaj meiss,,

Okee jullie hebben dus een leuk dagje gehad ;) Mooi zo!
    Wij zijn dus na Colakreek gegaan en da was ook echt vett, moeten wij ook ma eens met zn alle heen ;)
    En drna bij de waag gegeten,, was ook lekker!
    Waren wel lekker brakje.. waren zondag morgen pas half 6 trg van ZsaZsaZsu,, en om half 8 alwea dr uit :o
    He meiss, k zie je dinsdag!

Dikke (K)