Naar stage geweest en YES R gezien!!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu Naar stage geweest en YES R gezien!!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

Naar stage geweest en YES R gezien!!!!!

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

26 September 2008 | Suriname, Paramaribo

Woensdag 24-09-2008

Vandaag had ik weer een dagje stage.
Ik was vandaag bij de grote kinderen omdat ik daar een opdracht moest maken en Cynthia moest juist een opdracht maken bij de kleinere kinderen dus konden we mooi even wisselen. De ochtend vloog weer voorbij. Vanmiddag heb ik een paar opdrachten af laten tekenen. Jammer genoeg kon ze niet alles aftekenen want ze wou eerst al mijn verslagen lezen. Ze vond het wel mooi gedaan dus dat is altijd leuk om te horen. Vanaf maandag mag ik beginnen om een kindje zindelijk te maken. het lijkt me echt een leuke uitdaging als het gaat lukken.
De middag ging wel wat langzaam omdat de kinderen sliepen en ik even niks voor school te doen had. We zijn even gaan kletsen met de Tantes

Toen we thuis waren, ben ik gelijk gaan douchen en daarna heb ik meteen mijn foto’s op mijn site gezet. Het zijn natuurlijk niet alle foto’s want ik heb het weekend echt heel veel foto’s gemaakt.
Om half 7 kwam Karine bij ons want YES R kwam vanavond in stars!!!!!
Om 7uur waren Cynthia, Inge Karini en ik bij stars en daar waren Djura en Hester ook al. Ze mochten direct naar binnen omdat ze al een kaartje hadden. Wij moesten lang in de rij gaan staan.
Toen we binnen kwamen, was het er nog rustig en konden we wel dansen maar om 09:00 was het echt al super druk! We hebben allemaal rappers gezien, het was erg leuk! En rond 11:00 kwam Yes R pas. Dat was echt geweldig!! En Damaru vond ik ook erg goed! Damaru heeft een mooi nummer van Ik heb een tuintje in mijn hart. Die wordt erg veel gedraaid hier in Suriname. En die kan ik de hele dag wel luisteren haha.
Het was weer een mooie geslaagde avond vond ik.
Toen ik thuis was ben ik nog even met Inge in de tuin gaan kletsen en daarna ben ik gaan slapen. Morgen lekker een dagje vrij. maar ik heb al een hele planning.

• 25 September 2008 - 20:05

Kimberly:

jaa was een geslaagde avond en straks lekker uit eten meisje! tot half 9!
    Kusjee!(K)

• 26 September 2008 - 17:24

Henk Fennie Marielle:

eet smakelijk straks.een leuke avond.heel veel kusjes van ons doei.

• 27 September 2008 - 08:28

Fennie: