Mijn lieverd is er eindelijk!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu Mijn lieverd is er eindelijk!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

Mijn lieverd is er eindelijk!!!!!!!!!!

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

01 November 2008 | Suriname, Paramaribo

Donderdag 30-10-2008

Vannacht heb ik niet echt veel geslapen, ik heb bijna alle uren van mijn wekker gezien haha. ik had echt zo’n zin in de volgende dag! Eindelijk kon ik mijn lieverd weer zien! Om 08:00 ben ik er maar uit gegaan en ben ik een beetje gaan rommelen. Inge was ook al vroeg wakker. Ik ben even wat boodschappen voor de jongens gaan doen omdat ze anders niks in huis hebben. Marisca had inmiddels de sleutels van het huis van de jongens al gebracht zodat ik de boodschappen alvast kon brengen.
Ik ga ook 2 weken in dat huis wonen dus heb ik mijn kleren en spullen er ook gelijk maar heen gebracht. het is heel vlak bij dus dat scheelt.
De hele dag was ik zo zenuwachtig haha. ik kon echt niet wachten tot ik eindelijk opgehaald kon worden door de taxi om de jongens op te gaan halen. Ik ben nog even met Inge naar de stad geweest. Zij moest haar vlucht herbevestigen want ze gaat 11 november alweer naar huis. het was snel geregeld. We zijn lopend naar huis gegaan en we hebben in de tussentijd nog even wat winkels bekeken. We zijn nog even naar de Mac gegaan en daar hebben we even een ijsje gegeten. toen we op weg naar huis waren, hoorde ik: Alex!! En toen zagen wij Karine een Ivo ergens zitten. ze waren wat aan het drinken. Daar zijn Inge en ik toen nog even bij gaan zitten. Inmiddels was het toen al 15:00 dus nog 2 uur en dan zou ik eindelijk worden opgehaald door de taxi.
Inge en ik zijn na een poosje naar huis gegaan. Ik heb mijn tassen ingepakt en ik wou toen op de fiets even de spullen gaan brengen. Maar mijn band was lek dus ik kwam niet zo ver. Ik ben even creatief aan het plakken geweest haha. en ik ben de spullen even weg gaan brengen naar het huis. maar toen ik weer naar mijn fiets wou gaan, was mijn band weer leeg. Ik heb de fiets laten staan want misschien kunnen de jongens het een keer plakken haha. ja ja ik zet ze gelijk aan het werk…
Ik ben toen naar huis gelopen, het is maar een heel klein stukje. En toen ik thuis was, was het alweer 16:30.. ik mocht wel gaan opschieten dus want ik moest me nog douchen enz.. en de taxi zou om 17:00 al bij mijn huis staan.
Ik heb het allemaal op tijd gered maar ik was zooo zenuwachtig en het werd steeds erger haha. Cynthia en Inge waren heel blij voor mij dat het eindelijk zo ver was. Ze gingen mij uitzwaaien, lief he.. haha.
Heet was een uur rijden naar zanderij en het was erg druk op de weg. Het schoot niet op voor mijn gevoel. De taxi chauffeur was erg aardig en het was echt een kletskous. Toen we er eindelijk waren, begon het te regenen, de jongens kwamen alweer lekker aan dus in de regen. Ik stond echt heel zenuwachtig te wachten en te wachten… en ik zag ze maar niet. Ik kwam nog 2 bekende tegen en daar heb ik nog even mee gekletst een ineens zag ik steveO lopen!! En ik zat te kijken waar de andere jongens nou bleven maar ik zag alleen stevO met oude vrouw lopen.. hij was al goed sociaal bezig dus haha. hij droeg de koffer van de vrouw. En daar eindelijk maar toch kwam daar eindelijk mijn vriendje aan!!!!!! Ik was echt zooooo super blij om hem te zien!!! We hebben elkaar de eerste tijd echt niet meer los gelaten haha!! :)
We zijn naar het taxi busje gelopen en we hebben de koffers en alle andere bagage erin gestopt en we hebben toen weer een uur gereden om naar de stad te gaan. de tijd ging heel snel we hadden elkaar allemaal veel te vertellen! en ze keken hun ogen uit onderweg. Het was donker, dat was wel jammer, morgen zien ze al een stuk meer van Suriname.
Toen we bij het huis aankwamen, kwam Marisca ons heel goed opvangen met haar man. Ze gaf de sleutels en ze heeft alles super goed geregeld in het huis! ze waren allemaal zo tevreden:) Ik had al bier gehaald voor de jongens en daar hadden ze wel even zin in. we zijn met elkaar in de tuin gaan zitten kletsen, het was erg gezellig om ze allemaal weer te zien! Toen Danny zijn bier op had, zijn we naar het Hotel gelopen, het is om de hoek dus dat was te doen. we hebben de spullen er neergelegd en we zijn weer terug naar de jongens gelopen. toen we allemaal hadden gedoucht en omgekleed, nam ik ze gelijk mee naar een feestje. Djura en Hester gaan morgen weer naar huis dus we hadden nog een afscheidsfeest. We zijn er met de taxi heen gegaan. iedereen vond het leuk om de jongens te leren kennen en we hebben heel veel lol gehad met elkaar. Wat wel toevallig was, is dat Danny nog een bekende tegenkwam bij het feest. Tjaa… wat is de wereld dan klein he. Het bleek dat ik die man in Nederland ook wel een keer had gezien maar we herkeende elkaar hier in Suriname niet meer… toen Danny het zij kwam het ons wel weer bekeend voor haha.
We hebben een hele gezellig avond met elkaar gehad en iedereen praatte ook gelijk met de jongen. Ze moesten wel lachen om het Drentse accent haha. rond 12uur hebben we een taxi gebeld en zijn we met elkaar naar Havana Lounge gegaan. het was gezellig daar en ik heb ze ook nog voorgesteld aan wat andere Nederlandse studenten die ik daar heb leren kennen.
De jongens waren erg moe nog van de reis en het was natuurlijk ook al laat door het tijdsverschil. Na een poos zijn we weer met de taxi naar huis gereden. En De jongens zijn naar het huis in de Stoelmanstraat gegaan en Danny en ik hebben heerlijk in het Hotel geslapen. We waren ook wel erg moe dus we zijn gelijk in slaap gevallen.

• 31 Oktober 2008 - 23:29

Arjan En Anja:

Aftellen is eindelijk voorbij... leuk hoor!
    Geniet ervan en veel plezier met z'n allen!!

• 01 November 2008 - 06:48

Fennie Henk Mariell:

een prettige vacatie g niet er van met zijn allen. zal best wel gezellig worden.heb je eindelijk je schat bij je nou kanhij ook zien hoe het jou daar ver gaat.groetjes tante.

• 01 November 2008 - 11:07

Jan En Tineke:

Danny voorlopig niet meer loslaten hoor, gewoon vasthouden.
    Wat heerlijk voor je dat hij er is samen met zijn vrienden.
    We lezen met belangstelling je volgende verhaal wel weer.
    XXX en een knuffel

• 01 November 2008 - 12:30

Alma En Stienus:

Alexandra leuk voor je dat Danny bij je is. Hier heb je vast lang naar uitgekeken, we wensen jou en Danny nog een paar leuke weken toe. nu kan hij misschien ook even zien hoe de brandweer daar werkt en het verschil van materiaal

met vriendelijke groet Stienus en Alma Ronald en Arjanne

• 02 November 2008 - 14:48

Stephanie:

Meid: Geniet er van samen met je lieverd.. naar zo'n lange tijd komt dat vast wel goed...

Veel plezier nog

Liefs stephanie