Het Lotjeshuis laten zien en naar Vos geweest - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu Het Lotjeshuis laten zien en naar Vos geweest - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

Het Lotjeshuis laten zien en naar Vos geweest

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

06 November 2008 | Suriname, Paramaribo

Dinsdag 04-11-2008

Vanmorgen was ik alweer vroeg wakker. En ik ben er ook maar uit gegaan want slapen wou toch niet meer. Danny lag nog te slapen dus die had ik mooi laten liggen. ik heb me gedoucht, aangekleed en ontbeten. De jongens lagen ook nog allemaal te slapen.
Vandaag zouden we meet elkaar naar het lotjeshuis gaan omdat de jongens wel benieuwd waren naar mijn stage.
Het leek me grappig om er met een tuk tuk heen te gaan haha. Ik had alleen geen nummer van de tuk tuk dus daar moest ik nog even naar op zoek.
Ik ben naar de buurvrouw gegaan en ik heb gevraagd of zij het nummer van de tuk tuk had. Ik heb een nummer geregen maar die deed het niet. Toen ben ik even een stukje in de stad gaan lopen en ik heb gevraagd aan mensen of ze een telefoon nummer hadden van de tuk tuk. Uiteindelijk vond ik een reisorganisatie bureau en daar hadden ze het nummer van de tuk tuk. Hij zou er om 10:30 staan met 2 tuk tuks.
Toen ik terug kwam, heb ik ze verteld dat ze om 10:30 klaar moesten staan omdat er een taxi zou staan.. en ze stonden klaar maar de tuk tuk kwam maar niet. Later bleek dat hij een stukje verderop stond en uiteindelijk vertrokken we om 11:00
Toen we bij het Lotjeshuis kwamen, waren alle kindjes verbaasd aan het kijken haha. ik vond het leuk om de kindjes weer te zien! En ook leuk om de kindjes aan de jongens te laten zien. De Tantes bij het lotjeshuis waren ook erg benieuwd naar Danny haha.
Ze vonden het allemaal leuk om te kijken.
Om 11:45 werden we weer opgehaald door Chip.
We zijn gelijk naar huis gereden, de zwemspullen gepakt en toen gelijk doorgereden naar het zwembad vos met elkaar.
Het was daar erg gezellig met elkaar! En de jongens zijn alweer een beetje verkleurd. Hj, SteveO en Ben waren erg druk met het oefenen van de salto’s op de duikplank haha. en ze hebben even lekker gerelaxt met een biertje.
We hebben ons allemaal prima vermaakt bij het zwembad.
Om 17:30 hadden we het wel weer gezien en heeft Chip de taxi ons weer opgehaald en naar de Maretrete mal gebracht. we hadden nog een paar spullen nodig voor het binnenland en ik wou nog een camera tasje kopen.
Toen we uitgewinkeld waren, heeft Chip ons weer opgehaald en zijn we naar het pannenkoeken restaurant gegaan. we hebben daar even lekker gegeten. en toen we daar weer een poos hadden gezeten, heeft Chip ons weer opgehaald en naar huis gebracht.
Ik ben snel gaan douchen, omkleden en daarna Chip de taxi weer gebeld en hij heeft mij alleen even naar Inge en Cynthia gebracht.
Ik wou graag even mijn verhalen op de site zetten namelijk.
En na een poos heb ik Chip weer gebeld en ben ik naar huis gegaan. ik heb mijn tas even snel ingepakt voor het weekend en daarna zijn we allemaal gaan slapen.

We moeten morgenvroeg alweer om 07:45 klaar staan bij Bleeu Frog. We gaan 4 dagen het binnenland in!! :) dus we komen zaterdag avond pas weer terug.

Ik wou jullie nog even laten weten dat ik de komende 4 dagen dus geen bereik heb met mijn telefoon en ik zet natuurlijk ook geen verhalen op mijn site.
Donderdag ben ik jarig! en een paar mensen wilden mij nog gaan bellen maar dat kan dus niet eerder dan Zondag. Jullie hoeven dus niet ongerust te worden haha. ik heb gewoon geen bereik daar.

We hebben allemaal super veel zin in de binnenlandse trip!!! En jullie lezen het wel weer!

• 05 November 2008 - 19:03

Andries Renske :

van harte gefeliciteerd en fijne dagen in het binnenland

• 05 November 2008 - 20:29

Allie En Grietje.:

Alexandra hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
    Nog veel plezier, de komende tijd.We zullen je blijven volgen via dit media.Je maakt er steeds prachtige verhalen van.
    De groetjes van Allie en Grietje.

• 06 November 2008 - 07:22

Henk Fennie Marielle:

gefeliciteert met verjaardag.

• 06 November 2008 - 08:06

Jiska:

he alex,
    van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    We hopen dat jullie een fijne vakantie in het binnenland hebt.

Groetjes ons
    Rik Jiska Emma Jesse

• 06 November 2008 - 18:53

Jan En Tineke:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Wij hopen dat jullie een fijne reis gemaakt hebben naar het binnenland toe.

• 06 November 2008 - 19:29

Wendy (vijverhof):

Leuk je verhalen te lezen!! Geniet er maar lekker van voor je het weet ben je weer thuis!! Geniet nu maar vooral van je tijd met je vriendje!!

• 06 November 2008 - 19:33

Robert En Wendy :

He alex van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Sorry dat wij nog niks gestuurd hadden maar wij hadden het hartstikke druk met ons nieuwe huisje, en eerlijk gezegd ben ik ook niet zo'n schrijver haha.Maar ik heb nou even tijd en zit bij mijn vader achter de computer omdat wij nog geen internet hebben op ons nieuwe adres, maar als wij dat zo bekijken heb je het hartstikke naar je zin daar. Wij hopen dat je nog een hele leuke tijd zult hebben en kalm aan doet veel plezier nog en tot gauw.

groetjes
    Robert en Wendy

• 06 November 2008 - 22:44

Edwin:

op de vareep nog gefeiciteerd daaro gr

• 09 November 2008 - 08:31

Barry En Femke:

Hey Alex,
    Als het goed zijn jullie vandaag weer terug. Hebben jullie een leuke trip gehad? Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag afgelopen donderdag. Hoe was het om je verjaardag te vieren in het binnenland van Suriname?? Ben benieuwd wat jullie allemaal gedaan hebben. Trouwens jouw kado van ons zie je pas in het voorjaar... we hebben namelijk bloembollen in jouw tuin geplant en die komen in het voorjaar op wanneer jij weer in jouw huisje zit.
    Groetjes Barry en Femke

• 09 November 2008 - 11:25

Peter:

Hey nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben blij om te horen dat het goed gaat met je stage en dat je veel plezier hebt.
    Doe Danny en de anderen ook de groetjes.
    Peter