Leuke dag bij in de Ruimte
Door: Alexandra
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
22 December 2008 | Suriname, Paramaribo
Vandaag heb ik een late dienst dus kon ik eerst even lekker uitslapen. Ik heb nog even van alles gedaan vanmorgen. Jiska heeft me ook nog gebeld!!! Dat vond ik erg leuk!! :)
Om 11:30 werd ik opgehaald door Eefke en vanessa. Ze waren toevallig in de stad omdat Vanessa ergens heen moest dus konden ze me mooi meenemen. We hebben eerst nog een ritje door de stad gedaan want we moesten nog even wat dingen doen. het was echt zooo ontzettend druk in de stad, dat was wel vervelend. En ze zijn hier wel brutaal met het verkeer zeg…. Om 12:30 waren we bij de school van Davis en Ilanka die hebben we van school gehaald en daarna zijn we naar In de Ruimte gereden.
Bij de Ruimte vonden ze het weer leuk dat ik er was :) en de kinderen wilden gelijk spelletjes met mij gaan doen haha. We hebben een spelletje Memorie gedaan en ik ben nog gaan wandelen met Ria. Ik ben even met haar naar de winkel gelopen en heb haar getrakteerd op drinken en Chocola. We zijn weer verder gaan wandelen en we hebben nog even ergens gezeten om te kletsen. Om 16:30 moesten we weer terug zijn omdat er een koor kwam. De bewoners hebben nog even een broodje gegeten en het koor kwam een Surinaams uurtje te laat…
Het koor was wel erg mooi!! Ik vond het zo leuk om te zien hoe de bewoners genieten van het zingen! En ze waren zelf ook mooi aan het zingen :) De dirigent zij ineens… Er is iemand die een Solo gaat zingen vanavond en dat bleek Nandine te zijn! Het is een meisje die ook In de Ruimte woont en ze kan echt super mooi zingen!! Ze heeft 2 liedjes gedaan. De sfeer was echt leuk!
Toen het koor weg ging, heb ik met de bewoners een film gekeken en Nandine had vanmiddag lekkere Surinaamse kroketjes gemaakt en die hebben we met elkaar opgegeten vanavond. Het was echt een super leuke dag bij In de Ruimte. Om 22:00 lag iedereen op bed en ben ik ook naar mijn kamer gegaan om te slapen.