Een rustig dagje vandaag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu Een rustig dagje vandaag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Alexandra Wessels - WaarBenJij.nu

Een rustig dagje vandaag

Door: Alexandra

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

03 Januari 2009 | Suriname, Paramaribo

Donderdag 01-01-2009

Vanmorgen heb ik eerst heel lang uitgeslapen. Daarna ben ik gaan douchen enz. Ik heb vandaag echt heel weinig gedaan haha. ik ben nog even achter mijn laptop gegaan en ik heb de was gedaan en nog wat opgeruimd enzo.
Het weekend ga ik op trip naar Boto Passie dus wou ik nog even wat broodjes en drinken kopen voor onderweg. Ik ben op mijn fiets gestapt en ben gaan zoeken naar een Chinees die open was. Dat was wel erg lastig want echt alles is dicht vandaag omdat het nieuwjaarsdag is. Maar eindelijk had ik een Chinees gevonden. Ik moest ook nog even pinnen voor de trip die ik het weekend ga doen maar echt alles was dicht of deed het niet. Dus probeer ik het morgenvroeg nog maar even. Ik ben weer naar huis gefietst en heb de boodschappen ff opgeruimd enz. toen ben ik even in mijn hangmat gaan liggen en mijn ouders hebben toen nog even gebeld, dat vond ik erg leuk!
Ik heb nog even een film gekeken die ik bij in de Ruimte mocht lenen en verder heb ik een beetje gerelaxt. Het was dus een erg rustig dagje vandaag maar dat vond ik wel even lekker. Martijn belde mij nog of ik bij hun kwam eten vanavond, daar had ik wel zin!
Om 19:00 was ik bij Martijn, Remco en Helga. Het eten was al klaar dus we konden gelijk beginnen. Helga had bami met kip gemaakt, dat smaakte goed! om 20:00 kwamen Femke en Nicol nog, we hebben even gezellig gekletst en wat gedronken met elkaar. en daarna ben ik weer naar huis gegaan.
Ik heb mijn tas ingepakt voor het weekend en ik ben nog even achter mijn laptop gegaan.
Ik heb echt super veel zin in de trip!!! Jullie zien mijn verhalen en foto’s maandag wel over hoe de trip was! Martijn, Remco, Helga, Femke, Nicol en Karine gaan ook mee dus dat wordt zeker wel gezellig!
Ik ben niet te laat gaan slapen want mijn wekker gaat alweer om 06:00

• 02 Januari 2009 - 09:53

Kimberly:

hej meis heel veel plezier en ik lees het maandag wel weer;)!

Liefs,,!(K)

• 05 Januari 2009 - 13:45

Danny:

Heyz schatje!
    Hoe was je trip? Vast wel leuk. Hier in tsjechië is het ook mega gaaf. Vette pak sneeuw. We zitten nu in een igloo tent. Waar ik gebruik kan maken van het internet met mijn tel.
    Speel je gauw weer!
    Dikke kus en de groetjes van iedereen!